NeoPlaces

Green-House-Saigon-NeoPlaces

Quand ce sont des jardinières qui deviennent un mur, c’est une autre vision de ce que peut être une maison verte. C’est l’association de ce mur végétal, d’un puits de lumière tout au long de la maison et de murs en béton qui retiennent la fraicheur, qui font de cette maison une belle réalisation écologique.

 

When planters become a wall, you understand differently the words “green house”. It is the combination of the green wall, the skylight throughout the house and the concrete walls that retain the freshness, that make this house a great ecological achievement.

Place/ Green House, Saigon, Vietnam

Architect(e)/ Vo Trong Nghia

Information/ Inthralld

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s